5 dôvodov, prečo je jeseň ideálna na začatie chudnutia

Keď sa listy začínajú otáčať a dni sa skracujú, vo vzduchu je cítiť výraznú zmenu. V období návratu do školy je niečo, čo pripomína nový začiatok. A nový začiatok môže byť práve to, čo potrebujete, aby ste sa vydali na cestu chudnutia!

Spolu s útulnými svetrami a hrnčekmi horúceho kakaa prináša toto obdobie príležitosť sústrediť sa na svoje telo, zdravie a kondíciu, pričom do vášho kalendára nebudú zasahovať letné podujatia ani tlak, ktorý môžete pociťovať, aby ste schudli pred sezónou plaviek.

image

Poďme sa teda pozrieť na to, prečo je jeseň ideálnym obdobím na to, aby ste sa začali zameriavať na svoje ciele v oblasti chudnutia a získali náskok pred zimnými radovánkami!

5 hlavných dôvodov, prečo jeseň a chudnutie idú ruka v ruke

1. Perfektné podmienky

Jeseň ponúka úžasný stredný stav - vonku nie je ani príliš teplo, ani príliš chladno. Takéto poveternostné podmienky sú ideálne na trávenie času vonku. Máte chuť na prechádzku v parku? Alebo si možno zabehať uprostred padajúceho lístia? Obe tieto aktivity sú ideálne, pretože na ich začatie nepotrebujete žiadne drahé vybavenie ani členstvo v posilňovni.

Dokonca aj jesenné domáce práce, ako je hrabanie lístia, vám môžu poskytnúť mini tréning. Odborníci tvrdia, že priemerný človek môže pri tejto činnosti spáliť viac ako 300 kalórií za hodinu. Vyhrňte si teda rukávy, zašnurujte si tenisky a nadýchajte sa sviežeho jesenného vzduchu!

2. Sezónne pochúťky

Jeseň je pokladnicou chutných a výživných potravín. Myslite na tekvice, cukety, mrkvu, hrušky, jablká... Zamerajte sa na jesenné jedlá zo sezónneho ovocia a zeleniny a pripravte si veľké hrnce bezstarostných, výdatných polievok alebo dusených jedál - ako bonus majú tieto druhy jedál zvyčajne veľmi nízky obsah tuku.

A ak zvyčajne neraňajkujete, jeseň je vhodný čas začať. Kratšie dni počas chladnejších mesiacov môžu spôsobiť, že sa cítime viac unavení, a raňajky nám môžu poskytnúť užitočnú dávku energie. Vyskúšajte ovsenú kašu - je jednoduchá na prípravu a predstavuje ideálne jesenné raňajky, ktoré uvoľňujú energiu postupne počas celého dopoludnia, najmä ak pridáte jablká alebo iné sezónne ovocie ako prírodné sladidlo.

3. Žiadny tlak, čistý pokrok

Leto často prichádza s ťarchou očakávaní. Tlak na to, aby ste mali "plážové telo" alebo sa zmestili do plaviek, môže byť zdrvujúci. Zatiaľ čo jeseň vám umožňuje brať veci voľnejším tempom. To znamená, že sa môžete sústrediť na postupný pokrok a stanovenie realistických, dosiahnuteľných cieľov v oblasti chudnutia - veď najzdravší spôsob chudnutia je pomalý a postupný.

4. Zdravé postupy

Aj keď všetci milujeme leto, dovolenky na pláži, letné podujatia a rodinné pikniky môžu trochu narušiť naše každodenné návyky.

Na druhej strane jeseň je obdobím rutiny! Deti sa vracajú do školy, pracovný rozvrh sa stáva predvídateľnejším a chaos leta sa začína ukladať. Vďaka menšiemu počtu vyrušovaní je ľahšie dodržiavať vyváženú stravu a pravidelný pohybový režim.

5. Čas na plánovanie a hodnotenie

S kratšími dňami a dlhšími nocami sa prirodzene stáva, že trávime viac času v interiéri. Je to skvelá príležitosť zamerať sa na plánovanie a hodnotenie, naplánovať si výživné jedlá, experimentovať s jesennými produktmi, pripraviť si dopredu zdravý obed do práce a dokonca si viesť denník na sledovanie našich pokrokov.

Koniec koncov, pokiaľ ide o chudnutie a pohodu, príprava nie je len kľúčom k úspechu, je to základ.

Ideálny spoločník na jesenné chudnutie: Zbohom kilá! v limitovanej edícii

Aj keď sú všetky tieto faktory ideálnym obdobím na chudnutie, existuje ešte jeden spôsob, ako svoje výsledky ešte zlepšiť: Zbohom kilá! [Limitovaná edícia]

Tento balík v limitovanej edícii, ktorý obsahuje 4 naše bestsellery, bol navrhnutý tak, aby doplnil všetky prirodzené výhody, ktoré prináša jeseň, a pomohol vám udržať si motiváciu a dosiahnuť rýchlejšie výsledky. Prijmite čaro jesene a naštartujte pokrok odstránením prebytočnej vody, zvýšením spaľovania tukov vo dne aj v noci a zameraním sa na tvrdohlavý brušný tuk.

Transformačná sila limitovanej edície Goodbye Kilos je len na jedno kliknutie - a to na obmedzený čas za bezkonkurenčnú cenu!