Prerušovaný pôst alebo Ako jesť čokoľvek, po čom túžite

Prerušovaný pôst nie ani tak diéta, ako skôr stravovací návyk: nie je to o tom, čo jete, ale kedy (a kedy nie). Vyzerá to, že toto by mohlo byť to pradávne tajomstvo, ako konečne dosiahnuť štíhlu postavu. Ale ako to funguje?  

image

Možno už tento pôst aj praktizujete

V určitej podobe bol prerušovaný pôst praktizovaný naprieč históriou. najlepšie na tom je, že ste to už pravdepodobne robili aj vy, bez toho, aby ste o tom vedeli. Čas medzi večerou a raňajkami je obvykle okolo 12 – 14 hodín, správe?  Tak to už sme skoro tam!

Účinnosť tohto typu „hladovky“ však závisí od toho, ako dlho ste nalačno.  Zamerajte sa na postupné dosiahnutie minimálne 15 hodín (alebo aj 18 až 20). Váš úspech však bude závisieť aj na 2 zásadných krokoch. 

KROK 1

Prvým krokom k tomu, že nebudete jesť 15 hodín, je… no, nejesť 15 hodín. Po tom, čo zjete svoje posledné jedlo v určitý deň, jedzte znova až na raňajky. Áno, všetci vieme, že večerné chute niečo  „zobkať“ sú absolútne najhoršie! Existuje niečo, čo by nám s týmto mohlo pomôcť? 

Garcínia kambodžská

Je to ovocie, ktoré úžasne potláča chuť do jedla a náhle útoky hladu. Vezmite si ju za svojho spojenca a zvýšte si šance na úspech, a to úplne prírodným spôsobom. Je oveľa menej pravdepodobné, že budete robiť nájazdy na chladničku či skrinku so sladkosťami, keď tieto nutkania zastavíte už na začiatku!  

KROK 2

Je to spánok. Prekvapení? Nebuďte. Výskum ukázal, že dobre oddýchnutí ľudia majú lepšie sebaovládanie a zdravšie sa stravujú. Vitamín B, horčík a vápnik sú nevyhnutné na dobrý nočný spánok. Možno pomôže hrnček medovkového čaju? A čo napríklad nápoj, ktorý obsahuje medovku a ešte oveľa viac? 

NightBurn EXTREME

Práve ste našli spôsob, ako si zaručiť úspech s prerušovaným pôstom! NightBurn EXTREME s 1 000 mg garcínie kambodžskej skrotí vaše večerné chute. Navyše obsahuje veľa ďalších upokojujúcich zložiek (horčík, vápnik, medovka,...), ktoré zaistia kvalitný spánok. A nie len to  – optimalizuje nočné spaľovanie tuku, pretože v noci je najlepší čas na najefektívnejšie spaľovanie!  

Stačí vypiť lahodný limetkový nápoj po vašom poslednom dennom jedle a vyraziť v ústrety úspechu!

Produkty pre Vás