To najchutnejšie riešenie na spaľovanie tukov!

Leto je v plnom rozkvete, myslíte na letné aktivity, ale akosi si neviete predstaviť, ako si naplno užijete svoje obľúbené ročné obdobie.

Nie ste sami. 

Akoby pandemická únava nestačila, mnohí z nás sa cítia ospalo a bez motivácie začať so zdravším životným štýlom. Ak sa s tým stotožňujete, prečítajte si, ako môžete zvýšiť svoju každodennú energiu a podporiť svoje snahy o chudnutie. Pozor, spoiler: obsahuje piňa coladu!

image

Zoznámte sa s L-Carnitine Pure 1000!

Ak ste sa už stretli s pojmom L-karnitín, ale nikdy ste nemali čas ponoriť sa hlbšie do výskumu, radi vás zasvätíme.

L-karnitín je prostriedok, ktorý prenáša mastné kyseliny s dlhým reťazcom (väčšina tukov, ktoré konzumujeme) do mitochondrií bunkovej komory, kde sa spaľujú na energiu. Jednoducho povedané: bez L-karnitínu by sme neboli schopní spaľovať tuky a získavať z nich energiu.

Keď prirodzená produkcia nestačí

Prirodzenej produkcii tohto derivátu aminokyseliny v tele bráni zlá strava, neoptimálna funkcia pečene a obličiek, ketózová diéta a nadmerný stres. 

Možno budete potrebovať podporu a my sme radi, že sme našli švajčiarsku spoločnosť Lonza s viac ako 35-ročnými skúsenosťami, ktorá nám pomohla uviesť L-Carnitine Pure 1000 do života. 

Ako môže podporiť vaše získavanie kondície? 

Skvelé na L-Carnitine Pure 1000 je, že jedna fľaštička obsahuje 1000 mg Carnipure® - L-karnitínu prémiovej kvality. 

Pre ešte rýchlejšie spaľovanie tukov sme pridali aj extrakt zo zeleného čaju, pretože je dokázané, že zvyšuje výdaj energie, a to aj keď odpočívate. Štúdie ukazujú, že spaľovanie tukov počas mierneho cvičenia sa môže zvýšiť až o 17 %* vďaka pridaniu L-Carnitine Pure 1000 do vášho denného režimu. 

Ďalším dôvodom, prečo si naše praktické fľaštičky zamilujete, je, že znižujú svalovú únavu po fyzickej aktivite; nevieme ako vy, ale boľavé svaly po tréningu nie sú niečo, čo by nás motivovalo! 

Zvyšuje dokonca aj účinky bežných každodenných aktivít!

S L-Carnitine Pure 1000 bude absolvovanie tréningu oveľa jednoduchšie, aj keď medzi vaše jediné aktivity patrí len chôdza po schodoch, chôdza do práce, plávanie na dovolenke alebo domáce práce.

Zbohom, únava! 

Ak už vediete život plný športu alebo sa práve vydávate na cestu zdravšieho životného štýlu, regenerácia po tréningu je nevyhnutná, aby ste si udržali vysokú motiváciu a zdravé telesné systémy - nedopustite, aby si únava vybrala svoju daň! 

A ten prísľub piňa colady...?

Samozrejme, že sme sa rozhodli, že doplnok bude chutný, veď nás poznáte! L-Carnitine Pure 1000 je nielen účinný a ľahko prenosný, ale chutí ako leto; nové, vylepšené zloženie sa môže pochváliť príchuťou piňa colada, vďaka čomu je lahodný (a len 8 kcal na fľaštičku, BTW), a preto ideálny na všetky tie aktivity v teplom počasí!