Počuli ste už o artičokovom efekte?

Vo svete, kde sa veľa hovorí o tom, ako vyzeráme, a kde každý druhý článok navrhuje inú prírodnú metódu na chudnutie, sa čoraz viac uznáva potenciál jedného prírodného skvostu pri podpore chudnutia: artičoky. Táto stredomorská zelenina má nízky obsah tuku a je bohatá na vlákninu, vitamíny, minerály a antioxidanty. Okrem toho, že artičoky majú nízky obsah kalórií (100 g obsahuje len 47,1 kcal), môžu prispieť k chudnutiu dvoma hlavnými spôsobmi.

Discovering the weight-loss powers of artichoke

1. Vyplavenie prebytočnej vody 

Zadržiavanie vody môže spôsobiť, že budete opuchnutí a nafúknutí, takže budete vyzerať s väčšou nadváhou, než v skutočnosti máte, a mnohým ľuďom môže spôsobovať nepríjemné pocity a dokonca obmedzovať pohyb. Artičoka sa osvedčila ako skvelý spojenec, ktorý vám pomôže odstrániť prebytočnú vodu a ponúkne rýchle a viditeľné výsledky, pretože jej prospešné vlastnosti sa priamo zameriavajú na lymfatický a močový systém, 2 hlavné systémy zodpovedné za odstraňovanie toxínov a prebytočnej vody z tela. 

2. Zlepšenie metabolizmu tukov 

Ďalším významným aspektom pôsobenia artičoky na chudnutie je jeho pozitívny vplyv na metabolizmus tukov. Artičoka obsahuje cynarín, účinnú zlúčeninu, ktorá zvyšuje schopnosť tela úspešne spotrebovať tuky namiesto ich ukladania. 

Okrem pomoci pri chudnutí ponúka artičoka rôzne prekvapivé zdravotné výhody. Od znižovania hladiny cholesterolu a zlepšovania zdravia pečene až po reguláciu krvného tlaku a hladiny cukru v krvi, dokonca pomáha tráveniu

Napriek mnohým zdravotným výhodám má potenciál artičoky pri podpore chudnutia určité obmedzenia, o ktorých musíme hovoriť.

Nemáte chuť na artičoky? Vyskúšajte namiesto toho silu koncentrovaného artičokového extraktu na chudnutie!

Aj keď to znie sľubne, dosiahnuť výsledky chudnutia jednoduchým zaradením artičok do každodennej stravy je takmer nemožné. Jeho špecifická zemitá chuť nemusí vyhovovať každému. Okrem toho to nie je rýchle jedlo; musíte byť trpezliví a mať dosť času na to, aby ste poriadne odstránili všetky pichľavé vonkajšie lístky a dostali sa k jadru. Nehovoriac o tom, že by ste museli zjesť veľa artičok, aby ste videli nejaké výsledky. 

Našťastie je možné využiť silu tejto úžasnej zeleniny výberom správneho výživového doplnku, ktorý obsahuje vysoko koncentrovaný extrakt z artičok. Extrakt je oveľa účinnejší, pretože obsahuje koncentrované účinné látky a pomôže vám dosiahnuť výsledky rýchlejšie ako príležitostná artičoková pizza, najmä ak si vyberiete výrobok s vysokokvalitným extraktom, ktorý je spojený s ďalšími zložkami, ktoré ďalej podporujú chudnutie.

Ako extrakt z artičoky pomohol Jane schudnúť 10* kg 

Jane je 55-ročná administratívna pracovníčka, ktorá bojuje s nadbytočnými kilami, odkedy pred 30 rokmi porodila dcéru. Odkedy však pred rokom a pol vstúpila do menopauzy, všimla si, že číslo na váhe mesiac čo mesiac stúpa. Kvôli stresujúcemu zamestnaniu nemá veľa času na cvičenie, ale chcela by nájsť niečo, čo by jej pomohlo schudnúť a cítiť sa lepšie. 

„Začínala som mať plné zuby všetkých tých kíl navyše, moje oblečenie mi nesedelo a nechcela som ísť o ďalšiu veľkosť vyššie. Moja práca mi nenecháva veľa voľného času, ale nie som ani veľmi športovo založený človek. Chodiť do posilňovne mi pripadá ako nočná mora, takže občasná prechádzka je všetko, čo môžem cvičiť.“

Jane hľadala prírodné riešenie

„Moja sestra mi odporučila artičoku na zhodenie nadbytočných kilogramov. Sama som bola trochu skeptická, tak som sa pozrela na internet a po prečítaní mnohých pozitívnych článkov o ňom som sa rozhodla, že ho vyskúšam. Rada varím, takže som si povedala, že to bude dobrý spôsob, ako vyskúšať nejaké nové recepty. Predstavte si moje sklamanie, keď som prvýkrát vyskúšala artičoky a neznášala som ich chuť. Vyskúšala som niekoľko ďalších receptov, ale výsledok bol vždy sklamaním. Myslela som si, že to je koniec, žiadne artičokové kúzlo pre mňa. Sťažovala som sa svojej najlepšej kamarátke na svoje neúspešné pokusy a ona sa mi skutočne začala smiať. Vysvetlila mi, že trik spočíva v použití výťažku z artičok, nie celej rastliny.“

„Som rada, že som konečne objavila WaterOut XXL.“

„Povzbudivé slová môjho priateľa ma prinútili urobiť ďalší prieskum - tentoraz o výživových doplnkoch s obsahom artičoky. Tak som objavila WaterOut XXL od Slimmium. Na moje prekvapenie neobsahoval len silný extrakt z artičoky, ale aj množstvo ďalších zložiek podporujúcich chudnutie, čo bol rozhodujúci faktor, ktorý ma prinútil kúpiť si ho.“

Jane zaznamenala prvé výsledky už do týždňa

„Prvé viditeľné výsledky som zaznamenala už po týždni. Myslela som si, že sa mi to zdá, ale potom ma kolegovia pochválili a ja som videla, že je to pravda. Pokračovala som v používaní WaterOut XXL a v priebehu nasledujúcich mesiacov sa mi podarilo schudnúť 10* kg a dokonca som si musela požičiavať dcérino oblečenie, pretože moje mi bolo príliš veľké! Cítim sa ako úplne nový človek a nemôžem byť šťastnejšia.“

Optimalizujte chudnutie s WaterOut XXL a napíšte svoj vlastný príbeh o úspechu!

Artičoka je v kulinárskom svete považovaná za delikatesu, takže ak si chcete rozšíriť chuťové bunky a vyskúšať niečo nové, odporúčame vám ju vyskúšať. Ak je však vaším cieľom chudnutie, zvážte WaterOut XXL, účinný doplnok na chudnutie z artičoky s vedecky podloženými zložkami. 

WaterOut XXL odomyká pozoruhodný potenciál artičoky a je obohatený o účinné zložky, ako sú CactiNea™, púpava, javorový čaj a ďalších 5 účinných zložiek, ktoré podporujú chudnutie. Tieto zložky spoločne zabezpečujú trojitý účinok: podporujú chudnutie, znižujú nadúvanie a odstraňujú prebytočné tekutiny, vďaka čomu je WaterOut XXL dokonalým riešením, ktoré vám pomôže dosiahnuť vytúžené ciele pri chudnutí. 

Vyskúšajte WaterOut XXL na vlastnej koži a zažite silný účinok na chudnutie bez rizika!

*Upozornenie: účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke.

Produkty pre Vás

DETOX A CHUDNUTIE
-60%
Špeciálna cena 30,99 € Bežná cena 77,99 €
Zobraziť produkt