image

Andrea: „Výsledky sa dostavili už v priebehu prvého mesiaca“

Andrea pracuje v banke a má veľmi rušný a dynamický životný štýl. Stres je súčasťou jej života. Nanešťastie, stres často sprevádza zvýšená chuť do jedla a priberanie na váhe. Prečítajte si, ako Andrea tento problém vyriešila!

Prečítajte si viac
image

Valter: „Najlepšie je, keď sa človek cíti ako znovuzrodený a je na seba hrdý!“

Valter je povolaním kaderník a vo voľnom čase sa venuje astrológii, vešteniu a poradenstvu. Má rád more a dlhé prechádzky a vie, že starostlivosť o telo zvnútra aj zvonku je dôležitá pre dobrú kondíciu. Ale niekedy tomu ani nevenoval takú pozornosť.

Prečítajte si viac
image

Manuela: „Za 4 mesiace som dosiahla neuveriteľné výsledky!”

Manuela pracuje v kancelárii a má veľkú vášeň pre prekladateľstvo. Od detstva mala problémy s nadváhou a podobne ako mnohí iní vyskúšala v živote mnoho prípravkov na chudnutie...

Prečítajte si viac
image

Starostlivosť o pleť a chudnutie len s jedným produktom

S pribúdajúcim vekom sa naše telo mení a niekedy si to ani neuvedomujeme. Náš metabolizmus sa spomaľuje a kilá sa môžu postupne hromadiť a my o tom ani netušíme. Chudnutie sa stáva oveľa ťažším.

Prečítajte si viac
image

Manuela: „Schudla som 24 kíl za 3 mesiace!“

Volám sa Manuela a mám 20 rokov. Pracujem ako kozmetička, čo mi určite pomohlo pri mojej ceste za chudnutím, pretože moje vzdelanie ...

Prečítajte si viac
image

Petra: „Len za jeden mesiac som dosiahla svoju postavu snov"

Petra na vlastnej koži zažila príbeh o premene húsenice na krásneho motýľa. Pomocou produktov Slimmium začala svoju úspešnú premenu.

Prečítajte si viac