Riccardo: „Už sa pred ľuďmi nehanbím!”

Sme radi, že sa môžeme podeliť o ďalší úspešný príbeh... Tentoraz sa s nami Riccardo, náš verný zákazník Slimmium, podelil o to, ako mu strata nadbytočných kilogramov pomohla stať sa šťastnejším a sebavedomejším.

image

Riccardo pracuje ako ochrankár a vo voľnom čase rád behá v prírode alebo chodí do kina.

Na otázku o svojom telesnom type sa Riccardo označil za ektomorfa. Väčšina ektomorfov je vysoká, chudá a má svaly s nízkym percentom telesného tuku.

Ale pokiaľ ide o jeho postavu, nebolo to tak vždy: „Moje telo nebolo vždy úplne normálne. Trpel som nadváhou, ale potom som sa v určitom momente rozhodol zmeniť svoj život a vrátiť sa na správnu cestu.”

„Bol som nespoločenský, pretože som sa bál, že sa mi ostatní budú posmievať.”

Tak ako milióny ľudí na celom svete, aj Riccardo sa niekedy cítil uväznený vo vlastnom tele. Niečo sa mu nepozdávalo.. „Bol som veľmi nespoločenský, pretože som sa chcel vyhnúť tomu, aby sa ostatní posmievali môjmu vzhľadu. Nechodil som k moru, pretože som sa bál, čo by povedali ľudia okolo mňa.

Riccardov vzhľad mal na jeho život veľký vplyv.

Našťastie pri hľadaní vhodných doplnkov stravy narazil na produkty Slimmium.

Prvé výsledky už po 2 týždňoch*

Na začiatku svojej cesty za chudnutím si Riccardo prirodzene nebol istý, či tieto doplnky prinesú výsledky, ktoré chcel. Je pravda, že pri takom veľkom výbere na trhu je naozaj ťažké zistiť, ktorej značke dôverovať.

Keď však Riccardo videl prvé výsledky už po 2 týždňoch*, bol rozhodnutý: „Vybral som si Slimmium ako svojho sprievodcu životným štýlom!

Chcete vedieť, ktoré produkty pomohli Riccardovi schudnúť a udržať si váhu?

„Vyskúšal som takmer všetky vaše produkty a tieto používam dodnes: AquaSlim EXTREME**, FatBurn EXTREME, NightBurn EXTREME a AdipoSlim EXTREME***.” Produkty sú k dispozícii aj v 1-mesačnom balíčku Zbohom kilá!

Tieto najpredávanejšie produkty boli vynikajúcou voľbou, pretože poskytujú účinné chudnutie a zabraňujú jojo efektu vďaka účinným patentovaným zložkám.

**AquaSlim EXTREME je variant Waterout EXTREME s iným názvom, ale rovnakým zložením.

***AdipoSlim je teraz AdipoBurn: Zložky a všetky účinky výrobku zostali rovnaké, zmenil sa len názov.

Pomohli Riccardovi získať plochejšie bruško, štíhlejšie nohy a užší pás (z veľkosti 50 na 42!). Hovorí tiež, že sa mu podarilo zbaviť sa nadváhy a je nadšený, pretože má celkovo oveľa lepšiu náladu.

„Najdôležitejšou zmenou, ktorú som si všimol, je určite to, že mám teraz menej tuku po celom tele.

„Moje telo omladlo”

Dôvodom, prečo Riccardo dosiahol také úžasné výsledky, je to, že tento balíček 4 produktov pomáha spaľovať o 24%* viac tuku, zabraňuje hromadeniu tuku v tele a vyplavuje z tela až tretinu prebytočnej vody.

Štúdie potvrdili, že používanie týchto výrobkov môže znížiť obvod pása a bokov, čo môže potvrdiť aj Riccardo.

„Už sa nehanbím pred ľuďmi!”

Vždy nás zaujíma, ako zníženie nadváhy a zlepšenie kondície ovplyvňuje celkovú pohodu.

Riccardo sa cíti skvele: „Na pláž chodím s úsmevom, nosím tričká a neskrývam svoje telo. Skrátka, už sa pred ľuďmi nehanbím! Výrobky Slimmium naozaj fungujú, sú vyskúšané a testované!“

Vyskúšajte balíček Slimmium Zbohom kilá! a získajte telo, sebavedomie a život, ktorý si zaslúžite.

*Výsledky sa môžu u jednotlivých osôb líšiť. Výživové doplnky nenahrádzajú vyváženú a pestrú stravu. Dôležitá je pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

DETOX A CHUDNUTIE
-60%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 49,99 €
Zobraziť produkt