Jednoduchá zmena v mojej večernej rutine, ktorá mi pomohla prejsť z veľkosti L* na M* za 2* mesiace!

Preobrazba

Pred rokom som v kancelárii zažila deň, na ktorý nikdy nezabudnem. Môj marketingový tím si myslel, že noví klienti by sa viac spojili s mojou PR firmou, keby videli, kto za ňou stojí. Keď mi ukázali fotografie určené pre našu webovú stránku, bola som zhrozená! 

Mala som si vybrať 3 fotografie, ale nepáčilo sa mi, ako vyzerám na každej z nich! 

Napriek všetkému úsiliu zakryť moje ochabnuté ruky a faldíky som videla len tesné sako a žiaden tvar môjho tela. Mala som pocit, že si ženu na fotografiách nedokážem spojiť s úspešnou podnikateľkou. 

Bol tento nedbalo vyzerajúci človek naozaj ten istý človek, ktorý vybudoval firmu od základov? Aká dobrá šéfka naozaj môžem byť, keď sa nedokážem postarať ani sama o seba? 

Nepatrím k ľuďom, ktorí by boli iracionálni, ale v tej chvíli ma začalo dusiť. Už som tie fotky nedokázala ďalej znášať. Odsunula som kampaň do odvolania a to bol moment, keď som vedela, že sa niečo musí zmeniť! 

Volám sa Sofia a som 38-ročná majiteľka malého podniku. Toto je príbeh o tom, ako som za 2* mesiace schudla len vďaka zmene tejto jedinej veci! 

Keď som budovala svoj vlastný podnik, dve veci boli nemenné - veľa bezsenných nocí a veľa neskorých večerí. Rýchlo som priberala, ale bola som príliš zaujatá prácou, aby som s tým niečo urobila. 

Po tom, čo som sa videla na týchto fotografiách, som sa vydala na cestu chudnutia, ale žiadna diéta mi pri mojom nabitom programe nefungovala. Číslo na váhe zostávalo rovnaké, pretože som bola čoraz viac frustrovaná. 

Keď som bola pripravená vzdať sa, dozvedela som sa, ako moje zlé spánkové návyky môžu brzdiť môj pokrok v chudnutí. Vôbec som si neuvedomovala, že počas spánku je telo zaneprázdnené spaľovaním našich tukových zásob. 

Našťastie sa mi podarilo nájsť riešenie a maximalizovať svoje nočné spaľovanie tukov! Konečne sa mi podarilo zhodiť tuk, ktorý sa mi za tie roky nahromadil. A po tom, čo som zmenila svoj spánkový režim, začala moja hmotnosť klesať, a to rýchlo!

Kilá navyše znížili moje sebavedomie a ja som ho musela získať späť!

Delo za računalnikom

Za posledných päť rokov som vložila svoje srdce a dušu do budovania vlastnej PR spoločnosti. Napriek mojim profesionálnym úspechom ma neustále prenasledoval jeden aspekt môjho života - moja váha. 

Nie vždy som bojovala s mojím fyzickým výzorom, ale keď som začala pracovať dlhšie, málokedy som mala čas na poriadne jedlo. Vyberala som si nezdravé jedlá, od rýchleho občerstvenia počas rýchlych obedňajších prestávok až po čipsy po príchode domov. 

Tuk sa začal hromadiť a čoskoro som si musela ísť kúpiť väčšie oblečenie. Prvýkrát v živote som si musela kúpiť oblečenie veľkosti L. 

Začala som o sebe pochybovať vo všetkých oblastiach života. Porovnávala som sa s inými a analyzovala ich ľahkú schopnosť udržať si štíhlu postavu, zatiaľ čo ja som bojovala s vlastným odrazom v zrkadle. Zlé sebavedomie čoskoro začala ovplyvňovať moju prácu! 

Mala som pocit, že ma potenciálni klienti a partneri posudzujú na základe mojej váhy a predpokladajú, že odráža nedostatok disciplíny alebo schopností. Bolo to vyčerpávajúce cítiť sa takto, navyše ku všetkým ostatným stresorom, s ktorými som sa musela každý deň vyrovnávať!

Čo priemysel chudnutia nechce, aby ste vedeli!

Za posledný rok som vyskúšala všetko. Keto diétu, prerušovaný pôst, tabletky na chudnutie, nespočetné množstvo cvičebných plánov. Zakaždým moje nádeje stúpali, len aby ich zničili neuspokojivé výsledky. 

Začala som sa obmedzovať. Povedala som nie cukru, nie sacharidom. Kvôli tomu som mala sotva energiu na prácu a nedokázala som jasne myslieť ani počas stretnutí. Navyše, keď prišli večery, videla som len jedlo a bohužiaľ som sa začala prejedať. Z dlhodobého hľadiska to nebolo udržateľné

Cvičebné programy neboli iné. Keď sa mi konečne podarilo ísť do posilňovne, tlačila som svoje telo až na hranice jeho možností pomocou tréningov HIIT. Čísla na váhe sa však sotva pohli a odraz, ktorý na mňa hľadel v zrkadle, zostal nezmenený. 

S každým neúspešným pokusom dostalo moje sebavedomie ďalšiu ranu. Nemohla som to vydržať príliš dlho. Potrebovala som niečo, čo by ma nasmerovalo na správnu cestu, niečo, čo by ma motivovalo k lepším výkonom, k tomu, aby som bola lepšia. 

Navštívila som svoju sestru a začala som jej beznádejne plakať. Videla som ju s jej dokonalým telom a nechápala som, ako sa nemôžem dostať tam, kde je ona. Bolo to také frustrujúce! 

Potom sa so mnou podelila o niečo, čo mi otvorilo oči! Bola som šokovaná, že som o tom nikdy nepremýšľala!

Bola som taká šťastná, keď som si uvedomila, že všetky moje neistoty týkajúce sa váhy by mohli zmiznúť, keby som maximalizovala spaľovanie tukov!

Kozarec vode

Myslela som si, že mi sestra bude rozprávať o ďalšej neudržateľnej diéte alebo o tom, ako chodí pravidelne do posilňovne. Ale keď mi vysvetľovala svoju cestu, naozaj som sa s ňou spojila. Zasiahlo ma to tak blízko domova. 

Konečne som videla záblesk nádeje, pretože aj jej sa to podarilo, keď vyriešila túto jedinú vec vo svojom živote. 

Ďalej hovorila, že všetci túto vec berieme ako samozrejmosť, a to by sme naozaj nemali, pretože je to najsilnejší stimulátor spaľovania tukov. Bola som na okraji svojho sedadla: „Čo to je?“ 

Spánok! 

Táto myšlienka ma zaujala, keď pokračovala v tom, že keď telo odpočíva, čerpá energiu z uloženého tuku tým, že tento tuk spaľuje. Keď však nemáme optimálnych 7 až 9 hodín spánku za noc, telo sa na tento tuk lepí. To je dôvod, prečo je také ťažké zhodiť tie nadbytočné kilá. 

Uviedla, aké dôležité je mať dostatok kvalitného spánku, aby telo dokázalo čerpať z týchto tukových zásob a urýchliť proces chudnutia. 

Ukázalo sa, že som skutočne zanedbávala to najdôležitejšie počas najstresujúcejších rokov svojho života. Potom povedala niečo ešte lepšie...

Povedala mi, že svoju dokonalú postavu si udržiava maximálnym spaľovaním tukov počas noci

Musím byť úprimná: keď som sa o tom dozvedela, moja prvá myšlienka bola: „Budem len viac spať!“ Znie to dosť jednoducho, však? 

Moja sestra sa na mňa usmiala. Vysvetlila mi, že telo potrebuje oveľa silnejší impulz! Dobre, ako sa jej teda podarilo za krátky čas schudnúť? 

Vtedy konečne prezradila svoje tajomstvo: NightBurn XXL!

Povedala, že ide o najlepší produkt, ktorý skutočne maximalizuje potenciál spaľovania tukov v tele počas rozhodujúcich nočných hodín. A všetko, čo urobila, bolo, že zmiešala 1 vrecúško NightBurn XXL s vodou a vypila ho pred spaním. Tento revolučný spaľovač tukov pomáha nielen získať pokojný spánok, ale aj optimalizovať spaľovanie tukov počas noci. 

Úprimné nadšenie mojej sestry a jej vlastná premena ma presvedčili, aby som to vyskúšala! Znelo to presne ako to, čo som potrebovala. Išla som na internet a hneď som si ho objednala!

Chcela som ho dôkladne otestovať, a tak som si urobila zásoby na 3 mesiace. To odporúčala aj značka! Nemala som veľké obavy, že by mi to nefungovalo, pretože mali skvelú ponuku, a navyše ponúkali 30-dňovú záruku vrátenia peňazí.

Keď som dostala balík, bola som nadšená a pocítila som vlnu pozitívnosti. Prvé vrecúško NightBurn XXL som vypila ešte v ten večer po večeri a pokračovala som v tom bez toho, aby som príliš premýšľala o svojej strave.

Konečne som sa videla ako úspešná a sebavedomá žena a môžem sa poďakovať len produktu NightBurn XXL!

Od chvíle, keď som začala používať NightBurn XXL, som si všimla rozdiel v kvalite svojho spánku. Začala som sa prebúdzať svieža a omladená, pripravená zdolať nasledujúci deň. 

Ako sa dni menili na týždne, pozorovala som na svojom tele jemné, ale viditeľné zmeny. NightBurn XXL mi pomáhal spaľovať nežiaduci tuk a moje sebavedomie začalo opäť stúpať. 

Navyše som už nemala večerné chute na jedlo, čo ma veľmi príjemne prekvapilo. Nikdy som si nemyslela, že budem schopná zaspať bez dezertu.

 

NightBurn XXL skutočne zmenil môj vzhľad! Za 2* mesiace som sa dostala z veľkosti L* na M*. Nikdy som si nedokázala predstaviť, že by som sa vrátila do svojho starého oblečenia! Celkovo som sa cítila oveľa lepšie a ľudia v kancelárii si to hneď všimli. 

Nikdy som sa necítila príťažlivejšia a sebavedomejšia, preto som sa rozhodla zorganizovať nové fotenie. Tento nový pocit sa rozhodne prejavil na nových fotografiách a ja som s radosťou naplno vstúpila do svojej úlohy tváre spoločnosti! 

Keď vidím niekoho, kto rovnako ako ja bojuje s váhou, z celého srdca mu odporúčam vyskúšať NightBurn XXL. Je to viac ako spaľovač tukov, je to zmena hry. Škoda, že som ho neobjavila skôr!

*Upozornenie: účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke.